Маріупольський державний університет за фінансової підтримки британського благодійного фонду отримав права на однойменну електронну платформу для вивчення англійської мови від компанії Reallyenglish.com Limited, яка більше 20 років допомагає навчати іноземній фахівців корпорацій і закладів освіти. На теренах України платформа працюватиме під назвою English4Ukraine.
Перед початком нового 2024-25 навчального року до цієї платформи залучені студенти та викладачі Сумського національного аграрного університету.
Осторонь не залищились й здобувачі 1го та 2го магістерських курсів ОПП “Будівництво та цивільна інженерія”
Так на платформі зареєструвалися й проходять курси Аліна Бойко за такими напрямками : Practical English, Vocabulary for General English, Business Speaking: Intermediate & Upper Intermediate.
Грінка Артем: Practical English (students), Vocabulary (students), Practical English (students).
Вивчати англійську мову з English4Ukraine зручно як на мобільних пристроях, так і та персональних комп’ютерах. Платформа містить 30 навчальних курсів для різних рівнів володіння мовою (від А1 до С2), які охоплюють загальну, ділову, академічну, спеціалізовану (ESP) англійську, підготовку до тестувань IELTS, TOEIC і TOEFL. За допомогою уроків можна покращити навички говоріння, аудіювання та письма, розширити словниковий запас.