Весело та емоційно пройшов день відкритих дверей будівельного факультету СНАУ 27.02.2021 р. До нас завітали школярі 10 та 11 класів Сумської школи №15 та №18, та міста Тростянець, приєднались випускники ВПУ 16 та будівельного коледжу. Велика команда у 73 людини.
Враховуючи карантинні вимоги, відвідувачі були поділені на 5 команд, кожна з яких була закріплена за волонтерами-студентами та викладачами факультету та мала окрему аудиторію. Випускникам було доведено умови та особливості вступної кампанії 2021, переваги навчання у СНАУ та особливості навчання саме на будівельному факультеті. Після цього, була проведена квест-гра на 5-ти локаціях будівельного корпусу, яка дозволила випускникам та школярам поринути у світ сучасної архітектури; познайомитися , а потім відгадати тип інтер’єру; зорієнтуватися на макеті міста та знайти знайомі вулиці; провести вимірювання та прості розрахунки в лабораторії факультету; дізнатися про сучасні будівельні утеплювальні матеріали. В кожній команді, під час квест-гри волонтерами було визначено три найактивніших учасники. Квест-гра закінчилася дружнім чаюванням та врученням символічних призів на згадку про цю подію.
Ми щиро вдячні випускникам шкіл міста Тростянець, школярам та випускникам коледжів та ВПУ міста Суми за те, що вони завітали до нас. Сподіваємося побачити їх вже студентами обраної ними спеціальності саме у нас, у СНАУ, особливо на будівельному факультеті.