2 липня 2021 року за сприяння посла Туреччини в Україні Ягмура Ахмета Гюльдере та ректора СНАУ Ладики В.І., делегація СНАУ на чолі з проректором з науково-педагогічної та навчальної роботи Жмайловим В.М., декана будівельного факультету Циганенко Л.А., заступника декана факультету по зовнішнім зв’язкам Циганенка Г.М, завідувача кафедри проектування технічних систем Семерненка Ю.І. відвідала виробничу базу турецької компанії ONUR GROUP – лідера будівництва та експлуатації автомобільних доріг в Полтавській області. З боку компанії делегацію очолив керівник діючих проектів Супхі Озгюр Оздоган, Паскаль Нварібе – заступник керівника проекту, Манджут Калатеа Пуджарі – керівник технічного відділу.
Даний візит був спрямований на взаємовигідне співробітництво та обговорення умов та пунктів Меморандуму про співпрацю між ONUR GROUP та СНАУ у зв’язку з відкриттям на базі спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» нової освітньої програми «Автомобільні дороги та транспортні споруди».

Під час візиту делегацію СНАУ ознайомили з матеріально-технічною базою ONUR GROUP: власними бетонними та асфальтними заводами, постійно поновлюваним машинним парком, побутовим містечком, де живуть та відпочивають робітники та ІТР персонал.

Слід відмітити, що ONUR GROUP успішно будує транспортні шляхи та споруди не тільки в Україні, а й в країнах Східної Європи та Середнього Сходу.

Для будівельного факультету СНАУ співпраця з ONUR GROUP є дуже перспективною з точки зору отримання студентами практичних навичок за спеціальністю безпосередньо «у полі», засвоєння першого досвіду роботи у міжнародній компанії – глобальній команді професіоналів із всесвітнім досвідом, які допоможуть набути нові знання та практичні навички, де панує особлива атмосфера, в якій кожен відчуває себе важливою частиною великого цілого з високою корпоративною культурою, і, що найголовніше, – можливістю чіткого планування кар’єрного зростання та особистісного розвитку.