Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 2020-2021 зі спеціальності “Будівництво та цивільна інженерія”

Київський національний університет будівництва та архітектури

Матузка С., Півторак Д. здобувачі першого та другого року навчання за ОП взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 19«Архітектура та містобудування» із спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» 2020-2021 н.р. Київський національний університет будівництва та архітектури та отримали диплом ІІ ступеня

                                         

 

Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 2019-2020 зі спеціальності “Будівництво та цивільна інженерія”

Харківський національний університет будівництва та архітектури

Третяк Є.С., Соколов М.П. взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 19«Архітектура та містобудування» із спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» 2019-2020 н.р. у Харківському національному університеті будівництва та архітектури та отримали диплом І ступеня

Волков Д.Г, Горбащенко В.А.  взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 19«Архітектура та містобудування» із спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» 2019-2020 н.р. у Харківському національному університеті будівництва та архітектури та отримали диплом ІІІ ступеня

        

ІІ Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності “Будівництво та цивільна інженерія”

Сумський національний аграрний університет

Харковенко О.С. взяв участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 19«Архітектура та містобудування» із спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» 2018-2019 н.р. у Харківському національному університеті будівництва та архітектури та отримав подяку за активну участь в науково-дослідній  роботі та здобуття призового місця у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та отримали диплом І ступеня

 

Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 2018-2019 зі спеціальності “Будівництво та цивільна інженерія”

Харківський національний університет будівництва та архітектури

Данькова А.С., Харковенко О.С. взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 19«Архітектура та містобудування» із спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» 2018-2019 н.р. у Харківському національному університеті будівництва та архітектури та отримали диплом І ступеня.

 

Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 2017-2018 зі спеціальності “Будівництво та цивільна інженерія”

Харківський національний університет будівництва та архітектури

Трет’якова О.П., Третяк Є.С., взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 19«Архітектура та містобудування» із спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» 2017-2018 н.р. у Харківському національному університеті будівництва та архітектури та отримали диплом ІІ ступеня.

 

Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей 2019-2020 зі спеціальності “Архітектура та містобудування”

Харківський національний університет будівництва та архітектури

Шаповал В.А. взяв участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 19«Архітектура та містобудування» із спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» 2020-2021 н.р. у Харківському національному університеті будівництва та архітектури та отримав диплом ІІ ступеня.

Ніфонтова А.А., Гузела К.В.  взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань 19«Архітектура та містобудування» із спеціальності 191 «Архітектура та містобудування» 2020-2021 н.р. у Харківському національному університеті будівництва та архітектури та отримали дипломи ІІІ ступеня.

       

Переможці та учасники  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році зі спеціальності «Автомобільний транспорт» напрям «Економіка автомобільного транспорту»

Харківський національний автомобільно-дорожний університет

Тимошенко В.С. – Переможець  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році зі спеціальності «Автомобільний транспорт» напрям «Економіка автомобільного транспорту» Диплом ІІІ ступеня

Ярош В.А.  учасник   Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих,  технічних і гуманітарних наук у 2020/2021 навчальному році за спеціальністю «Автомобільний транспорт» напрям «Економіка автомобільного транспорту»

Півторак Д.С.  учасник Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих,  технічних і гуманітарних наук у 2020/2021 навчальному році за спеціальністю «Автомобільний транспорт» напрям «Економіка автомобільного транспорту»

Юрченко О.В.  подяка за високий професіоналізм, плідну працю та підготовку переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році зі спеціальності «Автомобільний транспорт» напрям «Економіка автомобільного транспорту»

Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих,  технічних і гуманітарних наук у 2019/2020 навчальному році за спеціальністю «Автомобільний транспорт» напрям «Транспортне підприємництво»

Харківський національний автомобільно-дорожний університет

Ярош В.А.  переможець  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих,  технічних і гуманітарних наук у 2019/2020 навчальному році за спеціальністю «Автомобільний транспорт» напрям «Транспортне підприємництво» диплом ІІІ ступеня

Науменко О.В переможець  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих,  технічних і гуманітарних наук у 2019/2020 навчальному році за спеціальністю «Автомобільний транспорт» напрям «Транспортне підприємництво» диплом ІІІ ступеня

Юрченко О.В.  подяка за високий професіоналізм, плідну працю та підготовку переможця Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих,  технічних і гуманітарних наук у 2019/2020 навчальному році за спеціальністю «Автомобільний транспорт» напрям «Транспортне підприємництво»