З приводу Міжнародного дня студентів у Сумському національному аграрному університеті відбулися святкові заходи. Перш за все, були визначені кращі студенти нашого університету за успіхи в навчанні, цілеспрямованість, лідерські якості, інноваційний та творчий підхід при вирішенні завдань, активну позицію, що сприяє формуванню позитивного іміджу університету та з нагоди Міжнародного дня студентів. Всі факультети приймали участь у цих заходах.

Щорічно у СНАУ проводиться конкурс “Кращий студент”, який покликаний виявити талановиту та розвинену молодь, стимулювати суспільну активність. Були визначені кращі студенти у різних категоріях: кращий студент-науковець, кращий студент-спортсмен , кращий студент-громадський діяч , кращий студент-медійник,  кращий студент-вокаліст , кращий студент-танцюрист , кращий студент: оригінальний жанр, кращий студент-волонтер, кращий студент-підприємець, кращий студент-профспілковий, кращий студент-дизайнер, кращий студент-програміст , кращий студент-аналітик .

Ми з гордістю хочемо відзначити перемогу студентів  будівельного факультету:

Подяку ректора за успіхи в навчанні, цілеспрямованість, лідерські якості, інноваційний та творчий підхід при вирішенні завдань, активну позицію, що сприяє формуванню позитивного іміджу університету та з нагоди Міжнародного дня студентів отримав Сергій ФЕДІРКО – студентський декан будівельного факультету.

Колектив будівельного факультету  вітає  наших студентів з отриманими почесними званнями! Так тримати! Без сумнівів, ви – талановиті, активні, відкриті до різноманітних досягнень, вам відбудовувати нашу країну, створювати гідні умови для життя. Щиро віримо, що така талановита та активна молодь здатна відбудувати та реформувати нашу мирну, сильну, незалежну Україну!