МЕМОРАНДУМ ПОРОЗУМІННЯ МІЖ HOCHSCHULE MÜNCHEN UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES  ТА СНАУ

 

На початку літа 2023 року , а саме 22 червня 2023 року між Мюнхенським університетом прикладних наук (UNIVERSITY OF APPLIED SCIENCES MUNICH) та Сумським національним аграрним університетом (СНАУ) було укладено Меморандум порозуміння (http://surl.li/jvawj).
Меморандум є офіційною угодою про співпрацю на основі довіри для взаємної вигоди, міжнародного розуміння та доброї волі та розвитку двох Університетів.
Сторонами планується співпраця в таких галузях:
– Розвиток освітньої співпраці
– Обмін студентами, викладачами та дослідниками.
– Розвиток дослідницької співпраці
– Інша академічна діяльність, на яку погоджуються обидві Установи
Так, з початку квітня по кінець червня в тому числі й викладачами Мюнхенського університету прикладних наук для студентів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» Сумського НАУ проведено серію он-лайн лекцій з дослідження процесів корозії в залізобетоні в рамках заходів щодо міжнародної співпраці за програмою DAAD.
Хочеться висловити велику подяку професору Christoph Dauberschmidt з Мюнхенського університету прикладних наук (Hochschule München University of Applied Sciences). Завдяки пану Christoph Dauberschmidt студенти СНАУ могли прослухати ці чудові майстер-класи.

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з Hochschule München University of Applied Sciences за усіма окресленими напрямками.