МАЙСТЕР-КЛАС ВІД «BIMPROVE LLC»

7 червня 2023 року в стінах факультету будівництва та транспорту відбувся он-лайн майстер клас від засновника та головного виконавчого директора «BIMprove LLC», голови Громадської спілки «ArchiCAD», доктор філософії (PhD) Павла Виноградова.
Лише за 7 років “BIMprove LLC” виросла з єдиної служби Scan to BIM до компанії з 6 незалежними відділами, кожен з яких займається просуванням у своїй галузі https://bim-prove.com/.

Кожен відділ зосереджений на зростанні, але вся команда компанії прагне надавати виняткові, персоналізовані послуги клієнтам. “BIMprove LLC” співпрацює із власниками, генеральними підрядниками та проектними фірмами з метою оптимізації процесу BIM для проектів усіх розмірів і галузей, від малих комерційних до великих промислових.
В рамках майстер-класу слухачам окреслено та охарактеризовано сервісі, що надає компанія “BIMprove LLC”:
– Координація MEP і цифрове виробництво;
– Телеком Дизайн;
– Сканування в BIM;
– BIM моделювання;
– Створення BIM контенту;
– Розробка програмного забезпечення.

Майстер клас став чудовим елементом неформальної освіти для здобувачів спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія» освітнього ступеня «Магістр» й підсилив освітній компонент «Інформаційне моделювання в будівництві», «Ефективні конструктивні рішення будівель та споруд».